MeSpeaks

 
WhAt i Do...
I manage my own company call PHANTER ENTERPRISE. I'm trying to make this business bigger and success. Currently trying to survive this harsh business life...
My MaLaysIan DrEams
To have a better life and gain HIS blessing every second in my life...
SoK sEk CoRNer

ShoutMix chat widget
fOr TimE iS pReciOus
update bendanye...
Sunday, February 21, 2010
aku terpanggil nak terangkan pada mahkluk yang sebenarnya cuma tau guna pc dan main game facebook tapi tak faham konsep internet nih effort basis...

OK..

bila kita on9 kat CC.. kene faham yang kita share download dan upload speed dengan customer yang on9 kat cc tu.

bila kita on9 nak bukak game, youtube and download file.. mmg lah kene tunggu...

bila kita cuma sewa pc untuk bukak internet janganlah fikir internet tu KORANG punye sorang dan bukak youtube berlambak2... bila nak habis loading macam tu dik non..

OK..

dia mintak kita upgrade internet...

dia mintak laju kan sikit internet...

OK...

solution aku untuk org2 macam nih..

u need 1 Mbps for you alone. aku suggest beli komputer masuk line internet kat umah.. main sorang2.. puas hati kan?

nak upgrade untuk ngko je? gile ape... orang lain gune takde masalah. aku dok tgk ngko main facebook dari satu game ke satu game ngko kata lembap jugak... akai ada??

kalau tak pandai.. janganlah berlagak sombong... (geli sey dgr terms2 salah ngko tu)
posted by myview @ 4:54 PM   1 comments
AbOut Me

Name: myview
Home: Melaka, Melaka, Malaysia
About Me: i LovE BeiNg Me.. i LiVe mY LifE 2 tHe FulLest. I'Ll sAy wHat i wAnt To Say....so U bE STroNg
See my complete profile
LoNg LonG tImE AgO..
Archives
...tHey WhO wrItes...
Powered by

BLOGGER

© MeSpeaks .Blogspot Template by Isnaini Dot Com