MeSpeaks

 
WhAt i Do...
I manage my own company call PHANTER ENTERPRISE. I'm trying to make this business bigger and success. Currently trying to survive this harsh business life...
My MaLaysIan DrEams
To have a better life and gain HIS blessing every second in my life...
SoK sEk CoRNer

ShoutMix chat widget
fOr TimE iS pReciOus
Selamat Hari Raya....
Wednesday, September 23, 2009
Hari nih masuklah 4 hari kita raya... meaning 4 syawal le...

Khas untuk Zulaikha Zulkifli...

Esok majlis ika.... sorry lah sangat tak dapat ke sana... tengoklah hari nih pun along kerja sesorang... nak buat macam mana kan??

Anyway... selamat pengantin baru ye ika..
Moga majlis berjalan dengan lancar.....

Aku bukan ROBOT!!

Kadang2 aku rasa macam robot plak. Data kena ada dalam kepala hotak. Bil2 yang kena bayar, gaji pekerja, follow up psal pc service lagik....

Penat sangat rasanya... penat sangat2...

aku ke yang tak percaya nak kasik tanggungjawab... ke mereka2 ini yang sebenarnya dah terbiasa kerja orang lain bereskan...

Nama jawatan yang kita pegang adalah sama banyak tanggungjawabnya dengan gah yang kita rasa....

Ke... mmg org lelaki nih buat kerja RILEKS jek....

tapi... aku RIMAS dengan org2 macam nih.....

dari aku kerja dulu.... sampai lah dah berniaga sekarang... aku masih jumpa org yang sama...

people who see this... they have told me a million times. but i just ignore cause i think this is how i work... n kata mak 'tak elok buruk sangka'...

but now... i feel they are telling me the truth... n it really hurts cause it is really true and i just blind myself... damn! i hate myself!
posted by myview @ 6:18 PM   0 comments
AbOut Me

Name: myview
Home: Melaka, Melaka, Malaysia
About Me: i LovE BeiNg Me.. i LiVe mY LifE 2 tHe FulLest. I'Ll sAy wHat i wAnt To Say....so U bE STroNg
See my complete profile
LoNg LonG tImE AgO..
Archives
...tHey WhO wrItes...
Powered by

BLOGGER

© MeSpeaks .Blogspot Template by Isnaini Dot Com